Van’da Su Kesintisi Çileden Çıkardı

Van’da Su Kesintisi Çileden Çıkardı

Van’ın Edremit ilçesine bağlı Kurubaş Mahallesi’nin büyük bir bölümünde yaşanan su kesintisi mahalleliyi çileden çıkardı.

A+A-

Ramazan Bayramı'nın ilk gününden bu yana yaşanan su kesintisi Kurubaş Mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Su almak için evlerinden uzak yerlere gidip su getirmeye çalışan mahalleli bu duruma isyan etti. Ramazan Bayramı' gibi önemli bir zamanda su kesintisi yaşayan vatandaşlar, VASKİ'den istedikleri sonucu alamadılar. Öte yandan su tankerleriyle de suyun vatandaşa verilmemesi vatandaşı isyan ettirdi. Bu duruman şikayetçi olan vatandaşlar, yaşanan duruma tepki göstererek su sıkıntısının bir an önce giderilmesini istiyor.

“BU KADAR İNSANI MAĞDUR ETMEYE HİÇ KİMSENİN HAKKI YOK”

Başka yerlerden su getiren Yakup Örki, “Kışın VEDAŞ, yazın VASKİ karşımıza böyle bir sorun getiriyor. Biz yaklaşık bir haftadır mağduruz. Susuz ne yapacağımızı bilmiyoruz. İnanın evimiz ve kendimiz kötü kokmaya başladık.VASKİ'yi o kadar çok aramamıza rağmen herhangi bir gelişme olmadı. Bu kadar insanı mağdur etmeye hiç kimsenin hakkı yok” diyerek sitem etti.

Bir başka mağdur Latif Sırma ise, susuzluğun çok sıkıntılı bir durum olduğunu belirterek, susuzluğun, insanı her şeyden mahrum bıraktığını ifade etti.

Sırma, sözlerini şu sözlerle sürdürdü:

“Çoğu zaman sularımız kesiliyor ya da azar azar geliyor. Belediyeden beklentimiz mahallemizin önemli noksanlıklarının giderilmesidir.” şeklinde konuştu./wanhaber

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.