Van'da yoldan çıkan otomobil kanala uçtu

Van'da yoldan çıkan otomobil kanala uçtu

Van'da etrafında hiçbir bariyer ve koruma bulunmayan kanal her geçen gün yeni bir kazaya sebebiyet veriyor. Yine yaşanan bir kazada yoldan çıkan bir otomobil kanala düştü.

A+A-

Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Selimbey Mahallesi'ndeki kanal, yetkili kurumların ihmali üzerine her geçen gün yeni bir kazaya sebebiyet veriyor. Kanalın etrafında bir bariyer ve koruma olmaması yoldan geçen araç ve mahalle halkı için tehlike arz ediyor.  

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ KANALA UÇTU

Şamran Sokak'taki kazalara dün bir yenisi daha eklendi. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği araç yoldan çıkarak koruma demirleri bulunmayan kanala düştü. Kazayı sürücü hafif sıyrıklarla atlatırken araç vinç yardımıyla kanaldan çıkarıldı.

MAHALLE HALKI TEPKİLİ

Kanalın etrafına koruma yapılması için İpekyolu Belediyesi ve DSİ'ye defalarca başvurduklarını belirten mahalle sakinleri, taleplerine karşılık bulamamaktan şikayetçi. Kanalın çocukları için tehlike arz ettiğini ve sürekli olarak kazaların yaşandığını belirtan vatandaşlar, büyük bir facia yaşanmadan bir an önce konunun çözüme kavuşmasını talep ediyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.