Vatan Caddesi’nde kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Vatan Caddesi’nde kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Vatan Caddesi’nde seyir halindeki bir otomobilin park halindeki hafriyat kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

A+A-

İstanbul Eyüp Vatan Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobilin park halindeki hafriyat kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Kaza dün gece saat 03.00 sıralarında Eyüp Vatan Caddesi çıkışı yan yol Bayrampaşa istikametinde meydana geldi.

Eyüp Soy Çokur idaresindeki 34 TR 1561 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halindeki hafriyat kamyonuna çarptı.

Arka kısmı kamyonun altında kalan otomobildeki Yücel Topal (40), Aziz Baran (38) ve Mehmet Nuri Erçin (38) yaşamını yitirirken, sürücü Eyüp Soy Çokur ile Yakup Arslan da yaralandı.

Yaralılardan Eyüp Soy Çokur, olay yerine gelen ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Yakup Arslan ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cenazesi ise polisin olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı./İMC

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.