VEDAŞ'tan elektrik kesintisi uyarısı

VEDAŞ'tan elektrik kesintisi uyarısı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), Hakkari merkez ve Yüksekova'nın Esendere beldesinde 19 nisan tarihinde elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - VEDAŞ tarafından yapılan duyuruda 19 Nisan günü Hakkari merkez ve Yüksekova'nın Esendere beldesinde uygulanacak olan elektrik kesitisini duyurdu.

Duyuruda şöyle denildi:  "AY-YAPI ENERJİ firmasının gerilim dönüşüm işi için aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

19.04.2018 tarihinde 08:00-18:00 saatleri arasında Gazi Mahallesi Av. Cumhur Keskin Caddesi, Kırkkonutlar Caddesi, Karşıyaka Mahallesi Kargalar Semti Toki Konutları civarı, Otluca Köyü Uyanık ve Tümsek Mezralarında programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır. KANDEMİR MÜH. firmasının kök binası yapım işi çalışması nedeniyle aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

19.04.2018 tarihinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında Esendere Beldesi ve Bağlı Köyler, Güvenli, Serindere, Dilimli, Aşağı Güveç, Yukarı Güveç, Mırnava, Altınbaşak, Yılmazlar, Soğanlı, Yamaç, Sarıyıldız, Yemişli, Sarıtaş, Sualtı, Pırbılan, Dereiçi, Akpınar, Yeşilova,Güldalı, Beşevler, Akçaada, Gulagiri ve Ovaiçi mezralarında programlı elektrik  kesintisi uygulanacaktır."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.