Yeni Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu görevine başladı

Yeni Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu görevine başladı

Son kararname ile Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Mert Kumcu ilçedeki görevine başladı.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Adana'nın Karaisali kaymakamlığından Çukurca Kaymakamlığı görevine atanana Mert Kumcu dün ilçeye geldi. Pazar günü Çukurca çarşı merkezini gezen Kaymakam Kumcu esnaf ziyareti yaptı.

Kaymakamlığın resmi sosyal medya hesabından paylaşılan bilgide, "Kaymakamımız Sayın Mert Kumcu , göreve başlamadan önce ilçemiz çarşısını ve esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi." ifadeleri kullanıldı.

1993 yılında Osmaniye'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Osmaniye'de tamamlamıştır. 2013 yılında üniversite eğitimine başlamış olup, 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme bölümünden mezun olmuştur.2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri-Osmaniye Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etmiştir. İl merkez stajının ardından Çanakkale/Ecebat ve Giresun/Tirebolu ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır. Nevşehir/Derinkuyu, Denizli/Güney Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuş olup, Karaisalı Kaymakamlığı ve son kararname ile Çukurca Kaymakamı olarak atandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.