Yeni eğitim öğretim yılı için  Yüksekova'da okullar temizlendi

Yeni eğitim öğretim yılı için Yüksekova'da okullar temizlendi

Yüksekova'da fedakar öğretmenler, eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okullarını temizliyor.

A+A-

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yüksekova ilçesinde de eylülde başlayacak eğitim öğretim yılı için okullar hazırlanıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığının tüm okulların yenilenmesi için verdiği destekle okullarda temizlik, bakım işlemleri tüm hızıyla sürüyor. 

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğünün desteleriyle Şemsettin Onay Anadolu Lisesinde görev yapan idarecileriler ve personel, dört koldan okul temizliği yaptı.

İdareciler ve personel okulun en üst katından başlayarak duvarların boyasını yaptıktan sonra sınıfları lavaboları, koridorları, sıraları ve masaları kadar tek tek temizleyerek okulları 11 Eylül’e hazır hale getirdi.

Personelle beraber okul temizliğini yapan Şemsettin Onay Anadolu Lisesi Müdürü Cevat İnanç, “2022-2023 eğitim öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala okulumuzda personelimizle beraber dört koldan temizlik yapıyoruz. Bakanlığımızın gönderdiği ödeneklerle bizler de okullarımızı en güzel şekilde boyamak için temizliği ve onarımı yaptık. Şu an okulumuz her tarafıyla güzel oldu ve öğrencilerimiz temiz, ferah  bir okulda eğitim görecek. Gittikçe daha kaliteli eğitim vermeye çalışıyoruz  Bize bu imkanları sağlayan başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere Yüksekova Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Atael’e teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.