Yol kenarındaki moloz yığınları temizleniyor

Yol kenarındaki moloz yığınları temizleniyor

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından yol kenarında bulunan enkazlar temizleniyor.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri yol kenarında bulunan moloz yığınlarını kaldırarak ilçe dışına taşıyor.

Bir çok yerde yol ortasında kalan molozlar ekipler tarafından tespit edilerek iş makinleri ile temizleniyor. Bu sayede kapanan yollar açılmış olurken yol kenarındaki moloz yığınlarının da kaldırılmasıyla hem yollar genişliyor hemde görüntü olarak daha düzenli duruyor.

Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tozun ve İnşaat Teknikeri Zeynel Çiftçi yerinde takip ederek, diğer temizlenecek yolların da tespitini yapıp çalışma kapsamında programa alıyorlar.

Çalışmaların aralıksız bir şekilde tüm yollarda gerçekleşeceğini belirten Yüksekova Belediye Fen İşleri Müdürü Ahmet Tozun, “Bir çok ara sokakta yollar ulaşıma kapanmış durumda biz bunların tespitini yapıp yol ortasındaki moloz yığınlarını alıp yolu tekrar trafiğe açmaya çalışıyoruz. Bir çok mahallenin yol kenarlarında aynı sıkıntı yaşanmakta. Amacımız bu sorunu bir nebze de olsa çözmek. Bu günde Orman Mahallesinin en işlek yollarından biri olan Orman Caddesinin kenarında bulunan moloz yığınlarını kaldırdık. Programa aldığımız yollarımız sırasıyla temizlenecektir” dedi.

22707

22708

22709

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.