Yüksekova Belediyesi 5 toplu taşıma aracı aldı

Yüksekova Belediyesi 5 toplu taşıma aracı aldı

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova belediyesinin yeni aldığı 5 adet toplu taşıma aracının hizmete alım törenine katıldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - İlçenin İpek yolu üzerinde bulunan Yüksekova Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törene Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Hakkari il jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Ak Parti Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. 

"YÜKSEKOVANIN DAHA ÇOK TOPLU TAŞIMA ARACINA İHTİYAÇ OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Burada konuşan Vali Çelik,”Burada konuşan Vali Çelik,” Özellikle Yüksekovamız hızla gelişme potansiyeli olan, nüfus artış hızı, yeni yerleşim yerlerinin imara açılması ve oradaki yapılaşmanın artmasıyla birlikte saha hızla genişliyor. Belediyelerin yereldeki  ki en önemli görevlerinden bir tanesi mahalli ve yerel ihtiyaçları çözüm üretmek. Yüksekova Belediyemizde daha önce 2023 yılı başı itibari ile 6 tane toplu ulaşım aracını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuşken, Bugün belediye başkan vekilimiz-kaymakamımızın aynı Yüksekova ve Hakkari başlattığımız çalışmada 5 tane otobüse de bu toplu taşıma hizmetinin bir parçası haline getirdi. 11 araçla bu toplu taşıma hizmetini vatandaşlara kolay şartlarda daha ekonomik bir şekilde sunmak için çalışmalarını sonuçlandırdı. Bugün Yüksekova’da vatandaşlarımıza hizmet verecek otobüsler birazdan hep beraber toplu taşıma hizmetini vermeye başlayacaklar. Bunlardan 4 tanesi 60 kişilik otobüsler, 1 tanesi de 100 kişilik otobüs Yüksekova’da daha çok otobüse ve toplu taşıma aracına ihtiyaç olduğunu dünkü benim paylaşımımdan sonra ki altına yazılan yorumlarda da gördük. Belediyenin kendisine ait olan toplu taşıma araç filosu hızla genişler. Bütün Mahallelere etkin bir şekilde toplu taşıma hizmeti sunmaya devam eder. Ben Yüksekovalı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

v1-010.jpg

v2-007.jpg


v3-003.jpg

v4-001.jpg

v5-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum