Yüksekova Belediyesi Araç Filosunu Genişletme Devam ediyor

Yüksekova Belediyesi Araç Filosunu Genişletme Devam ediyor

Yüksekova belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 Kepçe 3 Otobüs ve Çift Kabinli 1 Transit Pikap olmak üzere 5 yeni araç daha almış oldu.

A+A-

Özellikle alınan otobüsler şehir içi yolcu taşımacılığında etkin rol alacak. Bu sayede vatandaşlar ulaşım konusunda sıkıntı çekmeyecek. Yüksekova Devlet Hastanesi, Cengiz Topel Caddesi, Şemdinli yol boyu, Yeni Mahalle ve Havaalanı güzergahlarını kullanarak hizmet verecekler.

Vatandaşlara hizmet anlamında gerekli tüm adımların atılacağını belirten Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, “Alınan araçlarımız halkımızın rahat etmesi içindir. Yeni aldığımız İş makineleri olsun, toplu taşıma araçlarımız olsun, bunlar halkımıza rahat nefes aldıracak inşallah. Özellikle daha programlı çalışacak olan toplu taşıma araçlarımız halkımıza daha etkin hizmet verecek. Başlatmış olduğumuz hizmet atağında eksikliklerimizi giderip halkımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.  Daha öncede belirttiğimiz gibi amacımız halkımıza hizmet. Halkımız bu hizmetin çok daha iyisine layık. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.