Yüksekova Belediye A.Ş çalışanlarına yüzde %25 zam yap yapıldı

Yüksekova Belediye A.Ş çalışanlarına yüzde %25 zam yap yapıldı

Yüksekova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Belediye A.Ş çalışanları için ek zam protokolü imzalandı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Protokol töreninde Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit ile Hizmet İş Sendika Yöneticisi Serhat Öztekin arasında Belediye A.Ş çalışanları için %25’lik zam imzalandı.

Yapılan Protokol törenine Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’in yanı sıra Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet İş Sendika Temsilcisi Serhat Öztekin ve Temsilen Personeller katıldı.


e1-003.jpg

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Çimşit, “Zammı biz belediyemizin gelirlerini giderlerini göz önünde bulundurarak yapmış bulunuyoruz. İlçenin tüm sorunlarına koşan, çözüm noktasında mücadele ve emek sarf eden çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zam ile bir nebze de olsa çalışanlarımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Daha sonra söz alan Hizmet İş Sendika Temsilcisi Serhat Öztekin, “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. İşçi ve emekçi arkadaşlarımın hakları için çalışmaya gayret edeceğiz. Yeni hakları hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.