Yüksekova Belediyesi, hız kesme kasislerini kar yağışı öncesi söküyor

Yüksekova Belediyesi, hız kesme kasislerini kar yağışı öncesi söküyor

Yüksekova Belediyesi tarafından özellikle asfaltlı yollarda hız kesme amacıyla kurulan kasisler sökülüyor.

A+A-

Son yapılan Asfaltlama çalışmalarından sonra yollarda aşırı hız yapılması ve sık sık kazaların meydana gelmesinden kaynaklı hız kesme kasisleri birçok mahallede kurulmuştu.

Yüksekova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özellikle asfaltlı yollarda hız kesme amacıyla kurulan kasisler kış mevsiminde kar temizleme çalışmaları sırasında zarar görmemeleri için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülüyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Ulaşım Hizmetleri Şefi Nurettin Akkurt, “Bilindiği üzere belediyemiz tarafından birçok mahallede asfalt çalışması yapıldı. Özellikle asfalt çalışmalarından sonra sık sık söz konusu yollarda trafik kazaları meydana geldi. Kurumumuz tarafından alınan karara istinaden hız kesme kasisleri kurduk bu sayede kazaların önüne geçmeye çalıştık. Şimdi de kış geliyor ve iş makinelerimiz kar altına kalacak olan bu kasisleri görmeyeceği için zarar verebileceğini öngördük ve yeniden sökerek topladık. İlkbaharda belirlediğimiz noktalara yeniden hız kesici kasisleri kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum