Yüksekova Belediyesi Yolları Kardan Temizliyor

Yüksekova Belediyesi Yolları Kardan Temizliyor

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ekipleri ilçede başlayan kar yağışı ile birlikte temizlik çalışmaları başlattı.

A+A-

Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekibi yolların kapanmaması ve vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla geceden mahallelerin cadde ve sokaklarında eş zamanlı olarak kar temizleme çalışmaları başlattı.

Özellikle yoğun yaşam alanlarında temizliğe geceden başlayan ekipler, Toki bölgelerinde sabaha kadar hem kar temizleme hem tuzlama çalışması yürüttü.

Yapılan hummalı çalışma ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdür Vekili Ahmet Tozun, “Bilindiği üzere ilçemizde kış şartları çetin geçiyor. Bizde buna hazır bir şekilde bekliyoruz. Dün yoğun bir şekilde başlayan kar yağışı ile birlikte Karla Mücadele ekibimiz yolların kapanmaması ve vatandaşlarımızın güne başlarken mağdur olmamaları için temizlik çalışmaları başlattı. Geceden beri aralıksız bir şekilde devam eden çalışmalarımız kapsamında, İnşallah iş makinemizin girmediği cadde sokak kalmayacak” dedi

kar-temizleme-1.jpg

kar-temizleme-2.jpg

kar-temizleme-4.jpg

kar-temizleme-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.