Yüksekova Belediyesinden duyuru (İLANDIR)

Yüksekova Belediyesinden duyuru (İLANDIR)

Su, Emlak, ÇTV, İlan Reklam ve Kira Bedeli borcu olan vatandaşlar ile İmar Cezası ve İdari Para Cezası olan Vatandaşların dikkatine!

A+A-

Belediyemize vadesi 31 Mart 2017 tarihinden önce Su, Emlak, ÇTV, İlan Reklam ve Kira Bedeli borcu olan vatandaşlar ile İmar Cezası ve İdari Para Cezası olan vatandaşlara 03 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 7020 Sayılı Kanun gereği mükelleflerimize, borçlarını yapılandırma fırsatı sunulmuştur.

31 Mart 2017 tarihinden önceki borçları kapsayan yapılandırma fırsatı için 30 Haziran 2017 tarihine kadar Yüksekova Belediye Başkanlığına şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuru yapmak mümkün. Vatandaşlar yapılandırma kapsamında borçlarını peşin, 6, 9, 12 ve 18 taksit imkânıyla ödeyebilecek.

Yıl içerisinde 2' den fazla taksit tutarının yatırılmaması veya eksik yatırılması durumunda yapılandırma şartları ihlal edilmiş kabul edilmektedir. Yapılandırmayla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen mükelleflerimizin, Belediye Başkanlığımıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanen duyurulur.

YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.