Yüksekova Belediyespor BAL’a devam dedi

Yüksekova Belediyespor BAL’a devam dedi

Yüksekova Belediye Spor, Hakkari Zap Spor'u penaltılarda 4-2 yenerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari Zap Spor ile Yüksekova Belediye Spor Hakkari'de Merzan Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sporseverlerin ilgi gösterdiği maçı tribünlerin dolması nedeniyle çok sayıda taraftar, binaların balkonlarında ve yüksek noktalardan izledi.

Oldukça çekişmeli geçen maç 120 dakika sonunda 1-1 beraber sona erdi. Normal sürenin ardından geçilen penaltılarda Yüksekova Belediye Spor 4-2'lik galibiyetle Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

Kazanılan maç, taraftar ve yöneticilerin oluşturduğu uzun araç konvoyu ile Yüksekova çarşı merkezinde atılan turla ve Spor Kulübü önünde çekilen halaylarla kutlandı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı ve Belediyespor kulüp başkanı Fevzi Yıldırım, ”Başta takımımızı taraftarımızı yürekten tebrik ediyorum.  Çok güzel bir maç oldu, gelenek bozulmadı yine kazanan Yüksekova belediye spor oldu. Hedeflerimiz olacak imkânlarımız dâhilinde hedeflerimize belirleyeceğiz. Önemli olan Bölgesel Amatör Lig’ine çıkmaktı ve bunu başardık. Bundan sonra önümüze bakacağız. Arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Yüksekova Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Önver ise,"Bu tür maçların çok zor olduğunu biliyoruz. Sezon boyunca hazırlanıyorsun iyi bir müsabaka dönemi geçiriyorsun. Bir Play-Off şansın oluyor gidip oynuyorsun burada şanlar yüzde 50/50 her iki takımda kazanabilirdi. İyi oynayan iyi mücadele eden biz olduk. Başta sayın Kaymakamımıza, Kulüp Başkanımıza bize destekleyen taraftarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


001-012.jpg

002-015.jpg

003-014.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum