Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın hedefi 1. Lig

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın hedefi 1. Lig

Kadınlar 2’nci ligi D grubunda mücadele eden Yüksekova Belediyespor kadın futbol takımı, puan cetveli ve gol kraliçeliğinde lige damga vuruyor.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / BİLAL TİNAR - YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Sezona büyük hedefler ile başlayan Yüksekova Belediye Spor kadın futbol takımı, oynadığı etkili futbol ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Ligin ilk 6 haftasını lider geçiren temsilcimiz, başarılı takım oyunu ile rakiplerine gözdağı veriyor. İlk haftada Van Gücü Spor’u 4-1 yenen Belediye Spor, ikinci haftada Kahramanmaraş deplasmanından 7-0 galip ayrılmayı başardı. 3’üncü haftada Erzincan deplasmanına çıkan temsilcimiz, rakibini 4-1’lik skorla yendi.


k1-002.jpg

4’üncü haftadaki Gaziantep Alfa maçını bay geçen Belediye Spor, sonraki haftalarda Silopi Belediyesi’ni 5-0, Megapol Spor’u ise 2-0 yendi.

5 MAÇTA 22 GOL 

Oynadığı 5 maçta 22 gol atıp 2 gol yiyen Yüksekova Belediye Spor, futbol otoriterlerinden tam not alıyor. Belediye Spor’un attığı gollerin yarısından fazlası ise yeni transfer Aleyna Yasemin Eroğlu’ndan geldi.  Toplamda 12 gole ulaşan Eroğlu, kadınlar 2’nci Ligi Gol Kraliçeliği'nde zirvede yer alıyor.  Eroğlu’nu 11 golle Karabük Gençlerbirliği Spor oyuncusu Güllü Şahin takip ediyor. 

k3-002.jpg

ZORLU DEPLASMANA HAZIRLIK SÜRÜYOR 

Hafta sonu D grubunun ikincisi ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, çalışmalarına ise ara vermeden devam ediyor. 

“TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK İYİ”

Sezon başından beri özverili çalıştıklarını kaydeden kulüp antrenörü Bayram Yıldırım, “Saha içinde ve saha dışında tek yumruk olup başarıya kilitleneceğiz. Bizi yakından takip eden Batman deplasmanına çıkıp 3 puanla dönmeyi planlıyoruz” dedi.  Sezon başından beri taraftar desteğinin çok iyi olduğunu belirten Yıldırım, kalan maçlarda da aynı desteği beklediklerini ifade etti. 

k2-002.jpg
 
“ARKADAŞLARIM SAYESİNDE 12 GOLÜM VAR”

Gol kraliçeliğinin güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Aleyna Yasemin Eroğlu ise, “Arkadaşlarım sayesinde bugün 12 golüm var. İnşallah devamı da gelir ve gol kraliçesi olarak sezonu bitiririm” şeklinde konuştu.

k4-002.jpg

Takım uyumu konusunda memnun olduklarını söyleyen Eroğlu, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Gayet güzel ilerliyoruz. Takım olarak oyunumuzu oynarsak Batman maçını da aynı şekilde alacağız” dedi.

k5-001.jpg

k6-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.