Yüksekova Hastane yolunda ki aydınlatma direkleri aktifleştiriliyor

Yüksekova Hastane yolunda ki aydınlatma direkleri aktifleştiriliyor

Yüksekova 75. YİBO yatılı bölge okulu ile Yüksekova Devlet hastanesi kavşağı arasında kalan orta refüj çevre aydınlatma sistemi aktifleştiriliyor.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

2017 yılında Yüksekova merkez İpek yolu caddesi, Cengiz Topel caddesi, Esendere Yolu üzeri ve Şemdinli yolu üzeri olmak üzere 4 mahalli kapsayan 216 adet orta refüj çevre aydınlatma direği kurulmuştu.

a1-001.jpg

2020 yılında Cengiz Topel Caddesinde orta refüj ve kaldırım çalışmaları yapıldıktan sonra kaldırımların üzeri için yeni aydınlatma sisteminin kurulması ile birlikte, Cengiz Topel Caddesindeki 23 adet orta refüj çevre aydınlatma direği ise Yüksekova Devlet Hastanesi kavşağı ile 75. YİBO yatılı bölge okulu arasında kalan orta refüje kuruldu.

a2-001.jpg

Yüksekova Devlet Hastanesi yolu üzerinde elektrik hattı bulunmadığı için aktifleştirilemeyen aydınlatma direkleri Yüksekova Belediyesi tarafından aktifleştiriliyor.

a3-001.jpg

Başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı hattı döşemesi bitirilir bitirilmez söz konusu caddede orta refüj aydınlatma direklerinin devreye gireceği belirtildi.

a4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum