Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu törenle açıldı

Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu törenle açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kanıt Eğitim Kurumları bünyesinde ‘Kanıt Özel Öğretim’ kursu törenle açıldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçenin Dize mahallesinde hizmete açılan Kanıt Özel Öğretim Kursu açılışına Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İskender Akdoğan, Cumali Kaya, öğretmenler, öğrenciler ve esnaf katıldı.


k2.jpg

24 derslik ve 300 kişilik etüt salonu bulunan Kanıt Özel Öğretim kursu açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çimşit, Eğitim kurumunun hayırlı olması dileklerinde bulundu.

k3.jpg

Açılışın ardından Kaymakam Çimşit ve beraberindekiler Eğitim kursunu gezerek, Kurum Kurucularından Mehmet Sıdık Karay’dan bilgi aldılar.

Karay,” Eğitim alanında gençlerimize böyle donanımlı bir ortam yaratmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizle birlikte geleceğe bakmak, bizim için büyük önem taşımaktadır ve gençlerimizi geleceğe taşımak hepimizin görevi. Bugün açılışını yaptığımız kurum açılışımıza katılan Başta Yüksekova Kaymakamımız Ömer Çimşit'e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz"

Törenin ardından katılımcılara kokteyl ikram edildi.


k4.jpg

k5.jpg

k6.jpg

k7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.