Yüksekova KESK’ten 1 Mayıs'a davet

Yüksekova KESK’ten 1 Mayıs'a davet

Yüksekova Musa Anter Parkında yapılması planlanan 1 Mayıs Mitingi için KESK, DİSK, TMMOB, Emek Partisi ortak bir basın toplantısı düzenleyerek mitinge katılım çağrısı yaptı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

KESK, DİSK, TMMOB ve Emek Partisi'nden oluşan 1 Mayıs Tertip Komitesi, Musa Anter Parkında yapılması planlanan 1 Mayıs Mitingi için ortak bir basın toplantısı düzenledi. Sendikanın toplantı salonunda açıklama yapan KESK dönem eş sözcüsü Emre Çoğlakoğlu Türkiye'de 1 Mayıs günü kutlanacak olan işçinin ve emekçinin bayramı olan 1 Mayıs emekçiler gününün Yüksekova'da kutlanacağını belirterek Yüksekova'da bütün emekçilerin kutlamalarına davetli olduğunu söyledi.

Çolakoğlu,” İşçi ve emekçi sınıfının birlik dayanışma ve mücadele günü olan 1 Mayıs günü Yüksekova Şubeler platformu olarak baskı yasalarına, yoksulluğa, işsizliğe, taşeronsuzlaştırmaya, güvencesizliğe, esnek çalışmaya, mobbinge, iş cinayetlerine kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine dur demek için alanlarda olacağız” dedi.

‘Savaşa karşı barışı, ayrımcılığa karşı eşitliği, haksızlığa karşı adaleti, şovenizme karşı kardeşliği yoksulluğa karşı insanca bir yaşam için talebini haykıracağız' diyen Çolakoğlu, 1 Mayısı gerçek bir bayram tadında kutlayacaklarını ifade etti.

Çolakoğlu, Yüksekova'da 1 Mayıs kutlamalarını Şahin Tepesi (Musa Anter Parkında) gekleştirecekleri kutlamalara bütün iş kollarımızda görev yapan üye ve emekçilerin kutlamaya davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.