Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin güçlendirilmesi tamamlandı

Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin güçlendirilmesi tamamlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güçlendirilmesi kararı alınan 4 okulda çalışma başladı. Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile pansiyonun güçlendirilmesi tamamlandı.

A+A-

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güçlendirilmesi kararı alınan 4 okulda çalışma başladı. Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile pansiyonun güçlendirilmesi tamamlandı.

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hasar gören okulların onarım çalışması kapsamında bu yıl 4 okul ve 2 pansiyon olası depreme karşı dayanıklı hale getirilecek.

Fatih Sultan Mehmet ilk ve ortaokulu, Halit Okay ilk ve ortaokulu, 50. Yıl ilk ve ortaokulu ile Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve pansiyonunda olan güçlendirme devam ediyor. Güçlendirme yapılan okulların öğrencileri ise farklı okullarda geçici süre ile eğitimlerine devam ediyor.

Hazeyi inşaat tarafından güçlendirilen Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve pansiyonu tamamlanarak bugün eğitim ve öğretime başladı.

Yüksekova ilklere imza attıklarını belirten Hazeyi inşaat müteahhidi Fahrettin Hazeyi, "Öğrencilerimiz eğitim ve öğretiminde geri kalmasın diye bize verilen 3 aylık süre içerisinde güçlendirme çalışmalarını hızlandırarak okulumuzu ve pansiyonumuzu hazır hale getirdik. Öğrencilerimizin eğitime başlamasının mutluluğunu yaşıyorum'' İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.