Yüksekova Ziraat Odası ile Hakkari Üniversitesi İş Birliği protokolünü imzaladı

Yüksekova Ziraat Odası ile Hakkari Üniversitesi İş Birliği protokolünü imzaladı

Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş ve Yüksekova Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Perviz Geçirgen ile Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Ali Yiğit katıldı.

A+A-

İmzalanan protokol kapsamında iki kurum arasında iletişimi güçlendirmek, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, iş birliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler,projeler hazırlamak, tarımsal alanda ve sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek,ortak eğitimler düzenlemek suretiyle koordinasyon ve iş birliği yapılması konularında beraber hareket etmesi sağlandı.

''ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Hakkari ve ilçeleri için çalıştıklarını belirten Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, yaptığı açıklamada, “İmzaladığımız protokol Yüksekova Ziraat Odası ile şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha aktif ve sonuç odaklı çalışmalar yürütmemize vesile olacaktır. Hakkari Üniversitesi olarak İlimizin daha çok gelişmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarımızla beraber güzel hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle protokolümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum'' İfadelerini kullandı.

''HER TÜRLÜ HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜMÜZÜ VERMEYE HAZIRIZ''

Tek derdimiz vatandaşa hizmet etmektir diyen Yüksekova Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Perviz Geçirgen ise “Üniversitemiz öncülüğünde çiftçilerimize ve bölge halkımıza ekonomik destekler sağlamak amacıyla böyle bir iş birliği protokolü imzaladık. Bizlere vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.