Yüksekova'da 3 koronavirüs hastası alkışlarla taburcu oldu

Yüksekova'da 3 koronavirüs hastası alkışlarla taburcu oldu

Yüksekova Devlet Hastanesi'nde Koronavirüs tedavileri tamamlanan 3 hasta, doktorlar ve hastane çalışanlarının alkışları arasında taburcu edildi.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

fotoic

Koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra Yüksekova Hastanesi'nde tedaviye alınan 3 hasta, tedavilerinin ardından bugün taburcu edildi. Hastalar, doktorlar ve hastane personelinin alkışları arasında evlerine uğurlandı.Yüksekova'da 3 Covid-19 hastası taburcu edildiTaburcu edilen aile, "Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey" diyerek, "Doktorlara, hastane personeline teşekkür ediyoruz. Çok iyi ilgilendiler bizimle Allah hepsinden razı olsun"

"7 VAKAMIZ KALDI"

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı Dr.Özge Özgen Top ise," Yüksekova'da koronavirüs nedeniyle yatırdığımız 3 hastamızın bugün ilk taburculuğunu yapıyoruz. Anne-Baba ve 8 buçuk aylık bir bebekte tedavilerini aldılar iyi bir şekilde taburcu oldular. Onların da Anne ve babalarının tedavileri devam ediyor. Şuan Biz 5 günlük bir tedavi verip 2 gün gözledik, bir haftalık bir süreçte takip ettik. Hastanemiz de şuan 10 vakamız var 3'ünü taburcu ettik, 7 vakamız kaldı"şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.