Yüksekova’da 5 yaşına giren lösemi hastası çocuğa doğum günü sürprizi

Yüksekova’da 5 yaşına giren lösemi hastası çocuğa doğum günü sürprizi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Gençlik merkezi personeli ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında 5 yaşına giren çocuğa doğum günü sürprizi kutlaması yaptı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova gençlik merkezi müdürlüğü personeli ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında doğum günü pastası hazırlayıp ilçenin Esenyurt Mahallesi'nde yaşayan ve 1 yıldır lösemi hastalığıyla mücadele eden Esila Acar evine gitti.

Ekipler, 5 yaşına giren Esilan’ın doğum gününü, hazırladıkları odada kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Elinde pastayla ekipleri karşısında gören Esila, büyük mutluluk yaşadı. Esila doğum günü pastasını kestikten sonra kendisine verilen hediye paketlerini açarak, sürpriz yapan Gençlik Merkezi personeline teşekkür etti.

esila1.jpg

Gençlik Merkezinde görevli öğretmen Hamit Altıntaş: ”Esila’nın bugün doğum günüydü ve doğum günü sürprizi yapmak için evlerine geldik. Değişik hediyeler verdik. Esila Lösev hastası ve bu dönemde kendisinin morali iyi olması gerekir. Bizlerde gençlik merkezi öğretmen ve personeli olarak bugünümüzü Esila’ya ayırdık. Bize düşen kendisine moral vermektir. Rabbim şifa versin” dedi.

esila2.jpg

Babası Erkan Acar ise, ‘’Bugün kızım 5 yaşına girdi. Allah Yüksekova gençlik Merkezi Müdürü ve personelinden razı olsun bizi yalnız bırakmadılar. Bugün doğum günü sürpriz yaparak kızımı çok mutlu ettiler’’ İfadelerini kullandı.

esila3.jpg

esila4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum