Yüksekova'da 50 Kilo 280 gram eroin ele geçirildi

Yüksekova'da 50 Kilo 280 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde yapılan operasyonda 50 kilo 280 gram eroin ele geçirilirken Hakkari kent merkezinde de sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 3 kişi tutuklandı.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda 50 kilo 280 gram eroin ele geçirildi. Hakkari kent merkezinde de sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 3 kişi tutuklandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 22 Nisan'da Yüksekova İlçesi'nden batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşınca operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Tespit edilen bir araçta yapılan aramada; Birbirine bantlı ikişer paketten oluşan toplam 98(doksan sekiz) paket olan ağırlığı 50 kilogram 280 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. 21.04.2016 günü İl Merkezinde uyuşturucu alım, satım ticareti ve dağıtımını yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 5 şahıs bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. 22.04.2016 günü çıkarıldıkları adli makamlarca 3 şahıs tutuklanmıştır." denildi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.