Yüksekova'da depremzede aileler için iftar yemeği programı düzenlendi

Yüksekova'da depremzede aileler için iftar yemeği programı düzenlendi

Yüksekova Milli eğitim müdürlüğü Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ilçeye gelen depremzede ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

A+A-

YÜKSEKOVA - Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde misafir edilen depremzede ailelere yönelik Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iftar programı düzenledi.

ilçenin Güngör mahallesinde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit, Milli eğitim Müdürü Yusuf Atael, Şube Müdürleri, Kurum amirleri ve depremzede aileler katıldı.

deprem1.jpg

“DEPREMZEDE AİLELERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK”

İftar programında konuşan Milli Eğitim Müdürü Atael,”Milli eğitim bakanlığımızca 6 Şubat’ta meydana gelen depremden itibaren eğitim camiası olarak tüm depremzede ailelerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizde Yüksekova olarak deprem bölgesinde gelenleri bağrımıza bastık. Onların üzerinde tramvayı azaltmak için onlar için faaliyetler yürütüyoruz. Yüksekova’da ikamet eden depremzede ailelerimizle beraber iftar yemeğinde buluştuk. Bu fikir ise zaten Yüksekova Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tarafından çıktı. Bizde Yüksekova Kaymakamımız Ömer Çimşit’in liderliğinde böyle bir iftar yemeği düzenledik. Allah bir daha böyle olayları yaşatmasın. Bizde üzerimize düşen tüm görevini yerine getirdik. İftar yemeğimize katılanlara teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Düzenlenen programın ardından çocuklara pamuk şekeri ve balonlar verildi.


deprem2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.