Yüksekova'da film günleri Başladı

Yüksekova'da film günleri Başladı

Yüksekova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gever Kültür Sanat Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Yüksekova film günleri başladı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gever Kültür Sanat Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Yüksekova film günleri başladı. Bu yıl mahalle ve parkların yanı sıra köylerde de film gösterimi yapılacak. Bu kapsamda ilk gösterim 07-07-2015 Pagé köyünde yapıldı.

Dün Bölük Köyünde Yapılan film gösterimine HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, HDP Yüksekova Eş Başkanı Leyla Polat, İl Genel Meclis Üyesi Sibel Çapraz,  Gever Kültür Sanat Merkezi, Yüksekova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü çalışanları ile köy sakinleri katıldı.

Film günleri ile ilgi açıklamada bulunan Yüksekova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hatem Deniz Öztekin, “ Belediyelerin klasik belediye hizmetlerinin yanında toplumun her kesimine ulaşacak farlık hizmet ve çalışmalara öncelik vermesi gerek. Bizimde Belediye olarak Gever Kültür Sanat Merkezi ile ortaklaşa başlattığımız çalışmalar ilçe genelinde olduğu gibi çevre köylerde de devam edecek. Page Köyünde başlattığımız Film günleri dün Bölük Köyünde yapıldı. Bugün de Xirekan köyünde yapılacak olan film gösterimi bir hafta boyunca değişik köylerde devam edecek” dedi.

21057

 

21051

21052

21053

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.