Yüksekova’da Geverdent modern tasarımıyla hizmete açıldı

Yüksekova’da Geverdent modern tasarımıyla hizmete açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Diş hekimleri Dt. Devali Öztunç ve Dt. Uğur Kalaç tarafından Murat Dara iş merkezinde hizmet veremeye başlayan Geverdent klinikte tüm branşların dışında gülüş tasarımında yapılarak hizmet vermeye başladı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Açılış sonrası kokteylde düzenlenen törene, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Ak Parti Yüksekova ilçe Başkanı Fatih Arslan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Şoförler Odası Başkanı Selami Durna ve çok sayıda davetliler katıldı.


001-006.jpg

Kliniği gezen Yüksekova Kaymakam Ömer Çimşit ise ilçenin her geçen gün her dalda açılan yeni iş yerleri ile büyüdüğüne dikkat çekerek, iş yer sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

002-008.jpg

Açılışın ardından kısa bir açıklama yapan Diş Hekimi Devali Öztunç. “Yıllarca sadece çekim yapılabilen, tek klinik tek hekimden oluşan bir tedavi yaklaşımından, uzman ekibi ve modern altyapısıyla, mezun olduğumuz Hacettepe ve İstanbul Çapa Üniversitelerinin ekollerini birleştirerek, Yüksekova halkının artık gönül rahatlığıyla implant, estetik tedaviler, gülüş tasarımı başta olmak üzere tüm tedavilerini yapabileceği bir yaklaşıma geçiş için yeni kliniğimizi açmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kliniğimizin açılışında bizi yalnız bırakmayan başta ailelerimiz olmak üzere tüm kuruluşlara teşekkürü bir borç biliriz.” Dedi.

003-006.jpg

004-003.jpg

006.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.