Yüksekova’da HDP seçim bürosu açıldı

Yüksekova’da HDP seçim bürosu açıldı

Yüksekova’da HDP seçim bürosu, HDP il ilçe adayları ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri için partilerin hazırlıkları devam ederken, HDP Yüksekova ilçe teşkilatı,seçim çalışmalarında kullanmak üzere seçim bürosu açtı.

Açılış törenine HDP Hakkari il, ilçe ve belde yöneticileri, belediye eş başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

HDP ilçe binasında toplanan kitle, davul zurna eşliğinde Cengiz Topel Caddesi üzerindeki seçim bürosunun önüne kadar yürüdü. Seçim bürosunun açılış kurdelesini belediye eş başkan adayları kesti.Kurdele kesiminin ardından belediye eş başkan adayları kitleye tanıtıldı. Daha sonra HDP Hakkari İl eş Başkanı Sinan Kaya ve HDP İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer kitleye kısa bir konuşma yaptı.

Beşer'in konuşmasının ardından HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayı İrfan Sarı açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerin sonucunda belediyelerde kayyumların gideceğini söyleyen Sarı, “Halkımızın gücü ile özgürlüğü inşa edeceğiz. 31 Mart'ta birbirimize sahip çıkacağız. Hepinizi selamlıyorum” dedi.HDP Hakkari Belediye Eş Başkan adayı Seher Kadiroğlu Ataş da “Bütün halkımızı seçim bürosunun etrafında kenetlenmeye çağırıyoruz. Biz sizlerle varız. Milletvekilimiz Sayın Leyla Güven'in açlık grevini buradan selamlıyoruz” dedi.Son olarak konuşan HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayı Remziye Yaşar ise, “Yüksekova temiz yollar istiyor, Yüksekova temiz su istiyor, Yüksekova sosyal alanlar istiyor. Bu belediye bizim, hepimizin. Biz hizmete hazırız. Halkımıza inanıyoruz. Her zaman iradesine sahip çıkmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosuna geçildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.