Yüksekova'da Karla Mücadele çalışması devam ediyor

Yüksekova'da Karla Mücadele çalışması devam ediyor

İlçede başlayan ve bu günde ara ara etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte başlatılan kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

A+A-

İlçede başlayan ve bu günde ara ara etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekibi tarafından başlatılan kar temizleme çalışması devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışmayla kapanan yollar açılmaya başlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında 3 Kepçe, 2 Greyder ve 2 Kazıcı olmak üzere toplamda 7 iş makinesi çalışma yürütüyor. İlçe merkezinden kapanan tüm yolların açılması için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Yapılan program kapsamında vardiyalı olarak gece saat 24:00'a kadar kar temizleme çalışmasının devam edeceğini belirten Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, “Ekiplerimiz dün yoğun kar yağışı altında çalışma yürüttü. Dün gece de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kapanan cadde ve sokaklarımızın ulaşıma açılması için çalışmalarımızı başlattık. İş makinelerimizin yetersiz olmasından dolayı tüm yolların tamamen açılması biraz zaman alacaktır. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın sabırlı olmasını ve bu sabırla bize destek olacaklarını belirtmek isterim. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde talep ettiğimiz ve onay bekleyen 13 aracımız bulunmakta. Onay aldığımız gibi araç filomuza yenilerini ekleyerek iş makineleri konusunda daha rahat olacağız. Başlattığımız çalışmalarımız aralıksız bir şekilde ilçenin tüm bölgelerinde devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.