Yüksekova'da Karla mücadele devam ediyor

Yüksekova'da Karla mücadele devam ediyor

Yüksekova belediyesi kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova'da üç gün buyunca devam eden kar yağışı ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, ana caddeleri ulaşıma açtıktan sonra, Mahalle ve çarşı merkezi civarında kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri yağışın etkili olduğu 3 gün boyunca ana cadde ve ara sokaklar başta olmak üzere tüm mahallelerde kar temizleme çalışmalarını sürdürdü. Cami, Okul ve diyaliz hastalarının bulunduğu güzergahlarda çalışmalarını yuğunlaştıran belediye ekipleri, Gündüz mahalle aralarında gece ise çarşı merkezinde kar temziliği yapacaklar.

Kar çalışmları ile ilgili açıklamada bulunan Destek Hizmetler Müdürü, Ahmet Tosun, “çarşı merkezi Cengiz Topel caddesinde yarın ( 03.01.2016 )'da kar temizleme çalışmalarına başlıyacaklarını söyledi.

Tosun, “ilçemizde üç gün buyunca devam eden yağışlarla birlikte karla mücadele ekiplerimiz başta öncelik arz eden bölgeler olmak üzere ana cadde ve ara sokaklarda 1 kazıcı, 2 greyder ve 3 kepçe ile ile aralıksız kar temizleme çalışmalarına devam ettiler. Çift vardiyalı olarak devam eden çalışmalar gündüz mahalle aralarında gece ise çarşı merkezinde devam edecek. yarın ( 03.01.2016 )'da Cengiz Topel caddesinde kar temizlik çalışmaları başlayacağından dolayı esnaflarımızdan ricamız, Çatılardaki kar ve buz kütlelerini temizlik çalşmalarında önce atsınlar. Çarşı merkezi ve ara sokaklar kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

2187021871218722187321874

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.