Yüksekova'da madde bağımlılarına operasyon Yapıldı

Yüksekova'da madde bağımlılarına operasyon Yapıldı

Son dönemlerde Yüksekova ilçesinin farklı noktalarda uyuşturucu bağımlıların artması İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

A+A-

Vatandaşlar tarafından sürekli şikayet edilen durumdan dolayı harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 13 ekip toplam 70 polis, ilçenin Güngör Mahallesi’nde bulunan arazide yer alan kuyular, metruk  binalar ve daha çok kaldıkları farklı noktalara drone destekli operasyon düzenlendi.

Ekipler tarafından tespit edilen yerler Yüksekova Belediyesine ait iş makinesiyle bir bir yıktırıldı.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "ilçe genelinde meydana gelen asayiş olaylarının faillerinin tespiti ve yakalaması, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 13.09.2023 – 20.09.2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 15.09.2023 günü hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ. G. İsimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

17.09.2023 günü ilçenin Güngör Mahallesinde yapılan operasyonlarda M.A. isimli şahıstan 1  Adet Kuru Sıkı Tabanca ve 14 adet Tabanca Fişeği, 17.09.2023 günü  yine Güngör Mahallesinde yapılan çalışmalarda F.P.M.D. C.A.H.Ç. ve İ.Y. isimli şahıslardan 6.79 gram (metamfetamin), 2.16 gram (esrar) maddesi ve 0.30 gram (esrar) maddesi,  18.09.2023 günü ilçenin Güngör Mahallesinde yapılan operasyonda B.A. isimli şahıstan 0.58 gram (metamfetamin) ele geçirilmiş olup şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlem uygulandı.

18.09.2023 günü Yüksekova Güllüce Özel Hareket yerleşkesi içerisinde gerçekleşen “Açıktan Hırsızlık” olayının şüphelisi olarak U.C ve B.K. isimli şüpheli şahıslar tespit edilerek yakalandı.

Halkın güvenli ve rahat bir şekilde yaşam sürmesi için uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir". ifadelerine yer verildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.