Yüksekova'da ‘Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri' isimli iş yeri açıldı

Yüksekova'da ‘Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri' isimli iş yeri açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ‘Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri' isimli iş yeri yapılan törenle hizmete açıldı.

A+A-

Yüksekova  İpekyolu Caddesi üzerinde  bulunan Rona Class Düğün Salonu karşısında yer alan  ‘Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri' isimli iş yeri vatandaşların hizmetine girdi.

Kaymakam Çimşit, Başkan Büyüksu, Belediye Başkan Yardımcısı Yıldırım, İiçe Özel İdare Müdürü Bulut, Oda Başkanları Çoğaç, Sevi ve Esnaflarında aralarında bulunduğu kurdele kesimiyle iş yeri açılışı gerçekleşti.

4 kişinin istihdam edeceği iş yerinde bölgede yangın gibi afetlerde kullanacak malzemeler  ‘Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri' vatandaşlara hizmet sunacak.

Yapılan açılışa,  Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Belediye Başkanı Fevzi Yıldırım, Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürü Kerim Bulut, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi,  esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerin sahibleri Mazlum Yaşar ile Bedran Onur Çobanoğlu, ‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Açılış verilen kokteyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.