Yüksekova’da miniklerden geleceğin Sporcuları yetiştiriliyor

Yüksekova’da miniklerden geleceğin Sporcuları yetiştiriliyor

Yüksekova'da kurulan Futbol Akademisi’ne katılan 200 çocuk eğitim düzenli bir şekilde eğitim alıyor.

A+A-

Antrenör Mecit Ağırbaş, Fesih Çamlı ve Murat Sönmez tarafından açılan Futbol Okuluna yoğun ilgi gösteren çocuklar, antrenörleri eşliğinde antrenman yaparak Türkiye’nin en iyi takımlarına transfer olmak için ter döküyor.

Yüksekova’dan her yere sporcu transfer edeceklerini ifade eden antrenör Mecit Arbaş, “Biz burada büyük bir başarı yakaladık. Yüksekova Futbol Akademisi’ni açtık. Çok yoğun bir ilgi var. 3 antrenör toplam 200 çocuğa en iyi şekilde futbol eğitimi veriyoruz. Çocukları Türkiye ve dünya takımlarında yer almaları için yetiştiriyoruz” dedi.

Çocuklar futbola yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen antrenör Fesih Çamlı da, “Yüksekova’da futbol akademisini açtık. Zaten bu bölgede büyük eksiklikti. Şu an 200’e yakın öğrencimiz bulunmaktadır. Bunun dışında talep hale devam ediyor. Gelen hiçbir öğrencimizi geri çeviremiyoruz, çünkü amacımız çocuklarımızı spora kazandırmaktır. Artık Yüksekovalı sporcuları en iyi takımlarda görmek istiyoruz. Türkiye ve dünyanın en iyi takımlarına Allah nasip ederse sporcu çıkartacağız. Artık çocuklar kahvehane gibi alışkanlıkla değil sporla ilgilensinler, bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.