Yüksekova’da ‘Nişan Center AVM’ hizmete açıldı

Yüksekova’da ‘Nişan Center AVM’ hizmete açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ‘Nişan Center AVM’ düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu karşısında açılan 'Nişan Center AVM' açılışına Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Vedat Çoğaç, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.
fotoic.jpg
Yeni işyerinde 30 kişiye istihdam sağlayacaklarını  ifade eden İş yeri sahibi Cevher Nişan," Bugün Yüksekovamıza yeni bir Alışveriş merkezini kazandırmış olmanın gururunu ve sevincini birlikte yaşıyoruz. Bu yatırımı Yüksekova'ya kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Şirketimizin temel hedefi Yüksekova'da kazandıklarımızı yine Yüksekovamız da değerlendirerek, yeni istihdam alanları yaratabilmektir. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Yüksekovamıza hayırlı olsun" dedi.

Yüksekova’da ‘Nişan Center AVM’ hizmete açıldı 1

'Yüksekova'da bu tür iş yerlerinin açılması bizim için çok değerlidir diyen YÜTSO Başkanı Pınar, "Yeni iş yerinde 30 kişi istihdam edecek bu nedenle İşyeri sahiplerine çok teşekkür ediyorum.  Tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

Yüksekova’da ‘Nişan Center AVM’ hizmete açıldı 33

Esendere Belediye Başkanı Büyüksu ise," Özellikle pandemi döneminde bu tür yatırımları Yüksekovamız için çok değerli buluyorum. Özellikle 30 insanımızın istihdam edilmesi çok çok önemlidir. Bütün Yüksekovalı iş adamlarını yatırımlarını Yüksekova'da yapmaya davet ediyorum. Halkımıza Yüksekovamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.