Yüksekova'da Sokak Hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı

Yüksekova'da Sokak Hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı

Yüksekova Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yaşam alanlarına mama bıraktı.

A+A-

YÜKSEKOVA GÜNDEM

Yüksekova Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Bakıma Muhtaç hayvanların düzenli olarak beslenmeleri ve bakımları yapılıyor.

Öte yandan Belediye Veterinerlik işleri ekibi ilçede kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yaşam alanlarına mama bırakıyor.

Yüksekova Belediyesi Veteriner Hekimi Cihat Dilce, “Ekip olarak çalışmalarımızı düzenli bir şekilde yürütüyoruz. Özellikle bakıma muhtaç hayvanları koruma altına alıyoruz ve gerekli tüm bakımlarını yapıyoruz. Akabinde küpeledikten sonra da yaşam alanlarına geri bırakıyoruz. Fakat ilçede çetin kış şartları kendini göstermeye başladığı gibi, bu hayvanların da ihtiyaç konusunda zorlanacağını bildiğimiz için; yoğun yaşadıkları alanlara mama bırakıyoruz. Sokakta olmaları bakmayacağımız anlamına gelmiyor. Bu kış günlerinde sokak canlarımıza hepimizin iyi bakması gerekiyor. Kış boyunca yine ekibimizle birlikte gerekli tüm hassasiyeti göstereceğiz” dedi.

bakim-ve-mama-dagitimi-8.jpg

bakim-ve-mama-dagitimi-4.jpg

bakim-ve-mama-dagitimi-1.jpg

bakim-ve-mama-dagitimi-7.jpg

bakim-ve-mama-dagitimi-9.jpg

bakim-ve-mama-dagitimi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.