Yüksekova'da tatilin son gününde vatandaşlar doğanın tadını çıkardı

Yüksekova'da tatilin son gününde vatandaşlar doğanın tadını çıkardı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte bazı vatandaşlar, tatilin son gününü piknik yaparak değerlendirdi.

A+A-

Uzun ve soğuk geçen kış mevsiminin ardından baharın gelmesiyle birlikte Yüksekova'da yaşayanlar, Ramazan Bayramı'nda beklenmedik sağanak yağışlar ve su baskınlarıyla karşılaştı. Ancak tatilin son gününde güneşli bir hava kendini gösterdi ve birçok kişi bu fırsatı piknik yaparak değerlendirdi.

"Biraz pancar toplamak istedim ama henüz kenger dahi çıkmamış"

Pikniğe gençlerle birlikte gelen Mehmet Ali Işık, "Ramazan Bayramı kazasız belasız, güzel geçti. Biraz pancar toplamak istedim ama henüz kenger dahi çıkmamış. Tatilin son günü olduğu için herkesin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

"Hava güzeldi, bu yüzden dışarı çıktık"

Erol Şahinoğlu ise çocuklarıyla birlikte tatilin son gününü piknik yaparak geçirmek istediklerini belirterek, "Hava güzeldi, bu yüzden dışarı çıktık. Kış mevsimi oldukça zorlu geçti ancak bugün güneşli bir piknik havası vardı. Ancak pikniğe gelen herkesten ricamız, çöplerini doğada bırakmamalarıdır" şeklinde konuştu./Kaynak: Yuksekovahaber

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.