Yüksekova’da voleybol turnuvası yapıldı

Yüksekova’da voleybol turnuvası yapıldı

Yüksekova’da Okul Sporları kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün spor salonunda voleybol turnuvası düzenlendi.

A+A-

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen turnuvaya kızlar ve erkekler kategorisinde 18 okul katıldı.

Turnuvada birinci olan okul takımı Hakkari de yapılacak il birinciliği turnuvasına katılmaya hak kazanacak.

Turnuva Hakemi Cüneyt Öner Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde  okul sporları kapsamında turnuva düzenlediklerini söyledi.

Kızlar ve erkekle kategorisinde 18 okulun turnuvaya katıldığını belirten Öner, ”Gerçekleştirdiğimiz turnuvada birinci olan okul İl de yapılacak turnuvaya katılmaya hak kazanacak” dedi.

Öğrencilerden Dilara Metin ise” 2023 – 2024 okullar arası yapılan turnuvalarda yer alıyoruz. Antrenmanlarımız var son hızla devam ediyoruz. Her sene bu tür faaliyetlerin daha da arttırılmasını istiyoruz. Bu bizi daha çok motive ediyor umarım böyle etkinliklere daha çok katılım sağlanır. Allah'ın izniyle böyle ilerledikçe daha iyi yerlere gelebiliriz” ifadelerini kullandı.

Turnuvada yer alan öğrencilerden Esra Sürücüoğlu da okullar arası turnuvalarının olduğunu söyledi.

Turnuvada kızlarda A kategorisinde yer aldıklarını anlatarak böyle etkinliklerin yapılması kendilerini mutlu ettiğini spora heveslendiklerini belirtti. /Yüksekova Halkın Sesi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.