Yüksekova'da Yerel ve Zincir Marketlerde Denetimler Devam Ediyor

Yüksekova'da Yerel ve Zincir Marketlerde Denetimler Devam Ediyor

Ekipler tarafından Yüksekova genelinde başlatılan denetimler kapsamında ilçede faaliyet gösteren marketlerde sıkı denetim yapılıyor.

A+A-

Ekipler tarafından Yüksekova genelinde başlatılan denetimler kapsamında ilçede faaliyet gösteren marketlerde sıkı denetim yapılıyor.

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren marketlerde, Soğuk Zinciri ve özellikle gıdaların son kullanma tarihleri denetlendi.

Denetim esnasında tespit edilen tarihi geçmiş ürünler ekipler tarafından tutanak tutularak toplandı ve iş yerlerine işlem başlatıldı. Söz konusu ürünlerin ekiplerce imha edileceği belirtildi.

Denetimlerin titizlikle devam ettiğini söyleyen Yüksekova Belediyesi, Zabıta Müdürü Ahmet Durmazer “Zabıtamız, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile ilçede halk sağlığını koruma amaçlı başlatmış olduğumuz denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Daha öncede belirttiğimiz gibi birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenle alışveriş yapmalarıdır. Yaptığımız denetimlerde ele geçirdiğimiz tarihi geçmiş gıdalara el koyduk ve imhalarını gerçekleştireceğiz. Özellikle bu ürünleri tespit ettiğimiz iş yerleri hakkında işlem başlattığımızı ve bu konuda hassasiyetimizi de dile getirmek istiyorum. Lütfen tüm vatandaşlarımız aldıkları ürünlerin son kullanma tarihlerine bakarak alışveriş yapsınlar. Bizde bize düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

yerel-ve-zincir-marketler-1.jpg

yerel-ve-zincir-marketler-5.jpg

yerel-ve-zincir-marketler-11.jpg

yerel-ve-zincir-marketler-12.jpg

yerel-ve-zincir-marketler-15.jpg

yerel-ve-zincir-marketler-18.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum