Yüksekova'daki minibüsçüler bir günlük kazançlarını depremzedelere bağışladı

Yüksekova'daki minibüsçüler bir günlük kazançlarını depremzedelere bağışladı

Yüksekova Şoförler odası ile S.S 3 nolu şehir içi kooperatifine bağlı şehir içi minibüs esnafı bugünkü gelirlerini depremzedelere bağışlayacak.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından binaların yıkıldığı 10 ilde arama-kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. Depremzedelere destek olma adına  Yüksekova Şoförler odası ile S.S 3 nolu şehir içi servis esnafı bugünkü kazançlarını depremzedelere gönderecek.




“BÜTÜN MİNİBÜS ESNAFIMIZI KUTLUYORUM”

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin,”Bildiğiniz gibi 6 Şubat’ta Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde depremlerde 11 vilayetimizde büyük yıkımlara ve on binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine yol açmıştır. Öncelikle deprem felaketinde hayatını kaybeden bütün yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve bütün halkımıza başsağlığı diliyoruz. Böylesi felaketlerde biliyorsunuz ki dayanışma çok önemlidir, Hakkari halkımızda bu felakette deprem bölgesiyle ciddi anlamda bir dayanışma sergilemiş ve depremin ilk gününden bu güne kadar burada yardımlar toplayarak, depremzede kardeşlerimize dayanışma içerisinde olmuştur. Bugün de Yüksekova ilçemizde Şoförler ve otomobilciler odamızın öncülüğünde şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan 3 nolu motorlu taşıyıcılar kooperatifinin minibüs esnafı bir dayanışma göstermiştir ve bu dayanışmayla bugün elde edecekleri bütün kazançlarını afetzede kardeşlerimizde paylaşacaklarıdır. Bu anlamda bütün minibüs esnafımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum. Dayanışma yaşatır” dedi.

s11.jpg

“BU ACI HEPİMİZİN ACISI”

Yüksekova şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Selami Durna İse,” Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilimizde yıkıma neden olan ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremde tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılar acil şifalar diliyorum. Bu acı Yüksekova’nın acısı, bu acı hepimizin acısı ve bizde bu acıyı paylaşmak adına deprem bölgesinde ki kardeşlerimizin yaralarını az da olsa sarabilmek adına Yüksekova şoförler odası ve 3 nolu taşıyıcı kooperatifi olarak böyle bir kampanya başlattık. Şehir içi minibüs esnafımızın bugünkü gelirini depremzede bölgesinde ki kardeşlerimize göndereceğiz. Rabbim bu tür felaketleri bir daha ülkemize yaşatmasın” şeklinde konuştu.

s12.jpg
s13.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum