Yüksekovalı Dara’nın yaptığı organik maskeler batı illerinden sipariş alıyor

Yüksekovalı Dara’nın yaptığı organik maskeler batı illerinden sipariş alıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan güzellik uzmanı Şilan Dara, kırsal kesimlerde toplanan otlardan organik maske yaparken, yoğun ilgi gören maskeler batı illerinden sipariş alıyor.

A+A-

Yüksekovalı Güzellik Uzmanı Şilan Dara, doğal ürünler ile maske yapıyor. Bahar ayında kırsal kesimlerde toplanan bitkisel ürünleri doğal yöntemler ile maskeye çeviren Dara, bu maskeleri batı illerine gönderiyor.

Yaptığı maskeleri Yüksekova’daki güzellik akademisinde de kullanan Dara, cilt ve saç bakımı yaptırmak isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

d1-001.jpg

2019’dan beri sektörde olduğunu ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde eğitim aldığını kaydeden Dara, “Daha çok saça yöneldim. Çünkü saçta kendimi çok başarılı hissettim. Yaptığım organik maskeler ile ilgi çektim. Cilo Dağları’nda yetişen otların sağlığa faydaları var. Ben de bu otları biraz araştırdım ve cilde muazzam etkileri olacağını düşündüm. Bu otları kurutup, kaynatabiliyoruz. Bildiğimiz, yediğimiz gıdaları maske haline getirip cildimize sürebiliyoruz. Bu maskeler günlük veya aylık olarak uygulanabilir. Şuanda Türkiye’nin bazı illerine sipariş gönderiyoruz” dedi.

d2-001.jpg

Kadınların saçlarına önem verdiğini kaydeden Dara, “Saç boyaları bildiğiniz gibi kimyasal ürünler. Biz o saçı kestirmeden, kırıklarına dahi dokunmadan organik maskeler ile o saçı aşama aşama onarıyoruz” ifadelerini kullandı.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.