Yüksekova'ya Gönülden bağlı Prof. Dr. Sabahattin Ertuğrul Yüksekovalı öğrencisinin diplomasını mutlulukla verdi

Yüksekova'ya Gönülden bağlı Prof. Dr. Sabahattin Ertuğrul Yüksekovalı öğrencisinin diplomasını mutlulukla verdi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Yüksekovalı Fırat Yaşar Diplomasını İlk görev yeri Yüksekova olan Profesör Doktor. Sabahattin Ertuğtul'dan aldı.

A+A-

YÜKSEKOVA GÜNDEM

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 51. Dönem Mezunu olan, Dr. Yaşar, Diplomasını 1993 ile 1999 yıllarında Pratisyen Doktor ve Yüksekova 2 Nolu Sağlık Ocağında görev yapan ve yine 2004 ile 2008 yıllarında Yüksekova Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan, şu anda da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan yardımcısı ve Yenidoğan ana Bilim dalı Başkanı Prof. Dr. Sabahattin Ertuğrul'dan aldı.

Mutluluğunu dile getiren, Prof. Ertuğrul ’’Benim ilk Tayin yerim olan Yüksekova da altı yıl kaldım ve 2 Nolu sağlık ocağında çalıştım. Beş yıl sonra tekrar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak dört yıl daha görev yaptım. Yüksekova'dan da evlendim. Batman doğumluyum ama bir o kadarda Yüksekovalıyım. Şimdi Benim de mezun olduğum Üniversitenin Dekan Yardımcısı olarak, bir Yüksekovalı Doktora Diplomasını vermenin Gururunu yaşıyorum. Doktor Fırat Yaşar'a Başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

02-004.jpg

03-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.