Zeydan, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti

Zeydan, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Van Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Bekir Kaya'yı cezaevinde ziyaret etti.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Van Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Bekir Kaya ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'yı cezaevinde ziyaret etti.

s3-005.jpg

Van Büyükşehir'in sosyal medyadaki paylaşımında, "Van Büyükşehir Belediye Eş başkanımız Abdullah Zeydan, HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Diyarbakır Eski Belediye Eş başkanı Selçuk Mızraklı'yı Edirne F tipi cezaevinde, Van Büyükşehir Belediyesi eski Eş başkanımız Bekir Kaya'yı ise İstanbul Marmara L tipi cezaevinde ziyaret etti.

a1-009.jpg

İradelerine güçlü bir şekilde sahip çıkan halkımızı, dayanışma gösteren herkesi, Belediye Eş başkan ve Meclis Üyelerini kutlayan Eş başkanlarımız, halkın bu büyük fedakarlıkları karşısında belediyelerin halka layık hizmetler üretmeleri gerektiğini ve tüm seçilmiş arkadaşların büyük bir özveriyle iyi hizmetler üreteceklerine inandıklarını dile getirdiler" ifadelerine yer verildi.

s2-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.