ASL İnşaat: YÜTSO Seçimi'nin Tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyoruz

ASL İnşaat: YÜTSO Seçimi'nin Tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyoruz

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) başkanlığı seçimleri için sayılı günler kala, Yüksekova'da faaliyet gösteren ASL İnşaat; YÜTSO Seçiminin İş Dünyasına, Tüccara, Sanayiciye hayırlı olmasını dilerken, seçime girecek tüm adaylara başarılar diledi.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi  Odası (YÜTSO) başkanlığı seçimleri için sayılı günler kala, Yüksekova'da faaliyet gösteren ASL İnşaat, YÜTSO Seçiminin İş Dünyasına, Tüccara, Sanayiciye hayırlı olmasını dilerken, seçime girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Tüm Adaylara Başarılar Dileyen ASL İNŞAAT'ın Açıklamsı Şöyle: 19 Kasım 2022 Cumartesi günü Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odamız organ seçimlerinin birinci aşaması olan meslek komite asil ve yedek üye seçimi ile meclis asil ve yedek üye seçimi yapılacaktır. 

Yapılacak olan organ seçimlerinde iş adamlarımızın, sanayicilerimizin ve tüccarlarımızın bu konuda en doğru kararı sandık başında vereceklerine inanıyoruz.

Aday olan arkadaşlarımızın toplumumuza olan sorumlulukları çerçevesinde sağduyulu davranarak toplumu ayrıştırıcı değil kucaklayıcı, birleştirici ve barışçıl söylemlerde bulunmaları ve bu doğrultuda hareket etmeleri gerektiğine inanıyor ve bu minvalde hareket edeceğimizi bir kez daha deklare ediyoruz.

Şimdiden seçim sonucunun Yüksekova, Şemdinli, Derecik ilçelerimize; iş dünyamıza, tüccarımıza, sanayicimize ve tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum.

Bu esasta ASL İNŞAAT adına seçimin bir bayram havasında geçmesini temenni eder; şimdiden yarışacak olan tüm aday arkadaşlara başarılar dilerim'' İfadelerine yer verdi.

ASL İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı
Cebeli BALİN
Beyaz Liste 5. Grup Meslek Komitesi
Asil Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum