Başkan Tekin’in Ramazan çağrısı

Başkan Tekin’in Ramazan çağrısı

HESOB Başkanı Muharrem Tekin Sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan vesilesi ile hayırseverlere seslendi.

A+A-

HESOB başkanı yaptığı paylaşımda 

“Ekmeğimizi, soframızı, sevgimizi ve güzel duygularımızı paylaştığımız, paylaşarak bereketini artırdığımız Ramazan ayında, ihtiyaç sahipleri ile yardımda bulunmak isteyenlerin arasında önemli bir köprü olan esnafımızda, askıya ekmek, veya ramazan erzak kolisi bırakabilirsiniz” dedi. 

Başkan Tekin, “Paylaşmak, ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek gibi güzel davranışlarla bereketlenen Ramazan ayında yardım paketleri ile dayanışma içinde olalım. Esnafımız veren elin alan eli görmediği bu güzel paylaşım zincirinin en güzel köprüsü, çünkü mahalleyi en iyi o tanır, kim ihtiyaç sahibi kim orta halli herkesi bilir. Bakkallarımız, marketlerimiz ve fırınlarımız askıdan ekmek, pide veya erzak kolisi almak isteyenler için de seve seve gönüllü. 

BU AMAÇLA;

Her Bakkalımızda, marketimizde, fırınımızda "İMKANI OLAN BIRAKSIN, İHTİYACI OLAN ALSIN" standları kurabilirsiniz. Veren el olmak isteyen vatandaşlarımız temel gıdaların olduğu bir koli yaptırarak ihtiyaç sahipleri için bakkallarımıza, marketlerimize bırakabilir. Unutmayın, dayanışma ve yardımlaşma bizi biz yapan değerlerin başında gelir. Bu vesile ile bütün İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’lerini kutlarım” şeklinde belirtti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.