CHP lideri Özel, yarın DEM Parti'yi ziyaret edecek

CHP lideri Özel, yarın DEM Parti'yi ziyaret edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yarın DEM Parti'yi ziyaret edecek. Yerel seçimlerin gündeme gelmesi beklenen görüşme, DEM Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

A+A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın saat 12.30'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ni (DEM Parti) ziyaret edecek. Özel'in ziyareti, DEM Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Görüşmede 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin de gündeme gelmesi bekleniyor.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 4 Aralık'ta MYK'nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmesi eğiliminin öne çıktığını, bu kararın PM'ye sunulacağını ifade etti.

Doğan, “Türkiye’nin her yerinde yerel seçimlere adaylarımızla girme eğilimi ortaya çıktı. Bu karar PM’de değerlendirilecek” açıklaması yaptı.

Öte yandan DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, 6 Aralık'ta İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Yerel seçimlerde İstanbul’un kendileri için özel olduğunu ve kentten yoğun şekilde oy aldıklarını dile getiren Bakırhan, bununla birlikte İstanbul için ayrı bir plan yapmadıklarını belirtmişti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.