Cizre'de Trafik Kazası; 2 Ölü

Cizre'de Trafik Kazası; 2 Ölü

Cizre’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölürken 4 kişi ise yaralandı.

A+A-

Cizre-Silopi Karayolunun 7 Km bir kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü,2 kişi yaralandı.

Cizre'den Silopi istikametine doğru gitmekte olan Edip Neyman yönetimindeki 73 DH 147 plakalı Kamyonet, Cizre-Silopi Karayolunun 7 Km bulunan Güzeller Rampası mevkisinde seyir halinde iken aynı istikametten gitmekte olan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen başka bir aracın sıkıştırması sonucu Kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Sürücü Edip Neyman(51),Alkan Aşut(42),Ahmet Karakoyun(52),Celadin Satıcı(42),Serdar Acay(43) ve Mehmet Sıdık Ekeren(27) yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ahmet Karakoyun(52) ve Celadin Satıcı(42) doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Edip Neyman,Alkan Aşut,Serdar Acay ve Mehmet Sıdık Ekeren ise tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.