Derede yüzen çocukları Müdür Keskin havuzla buluşturdu

Derede yüzen çocukları Müdür Keskin havuzla buluşturdu

Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, derede tehlikeli şekilde yüzen ve videoları bir vatandaş tarafından çekilen çocukları havuzla buluşturdu

A+A-

İlçenin Yeşildere Mahallesi’nde yaşayan çocukların serinlemek için girdikleri derede yüzerken çekilen görüntüleri, bir vatandaş tarafından Müdür Sami Keskin’e gönderildi.

Çocukların tehlikeli bir yerde yüzdüklerini izleyen  Müdür Keskin, hemen araç göndererek çocukları mahalleden aldırdı. Çocukları Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürlüğünün bahçesinde karşılayan Keskin, makamında yaptığı sohbetin ardında onları havuzla buluşturdu. İlk defa havuzla buluşan çocuklar, yüzme hocaları eşliğinde günün keyfini çıkardı.

Çocukların tehlikeli derede yüzdüklerini görünce üzüldüğünü söyleyen Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, “Dün bir arkadaş bana çocukların tehlikeli bir derede yüzdükleri anın videosunu gönderdi. İnanın sabaha kadar uyumadım. Sabahın ilk ışıklarıyla talimat verdim. O çocukları bulup getirin dedim ve onları havuza gönderdik. Her imkanı onlar için seferber ettik. Artık onlar burada yüzecekler. Onlara burası her şekilde açık. İnşallah kayıtlarını yapıp gereken her şeyi yapacağız. Bu havuz onlara yapıldı. Hiçbir çocuğumuzun umutları solmasın. Geleceğimizin çocuklarına sahip çıkalım” dedi.

havuz.jpg

havuz1.jpg

havuz2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum