Esendere Belediyesi Öğrencilerinin YKS Sınav Giriş Ücretlerini Karşılayacak

Esendere Belediyesi Öğrencilerinin YKS Sınav Giriş Ücretlerini Karşılayacak

Yüksekova'ya bağlı Esendere Belediyesi 2024'te beldede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek adayların sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

A+A-

Yüksekova ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Esendere Belediyesi, 2024 YKS sınavlarına girecek belde sakini 12. sınıf öğrencileri ile mezun olmuş üniversite adaylarının sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

d1-004.jpg

“Sınırda hizmet var, hizmette sınır yok” sloganıyla her sene öğrencilere destek sağladıklarını kaydeden Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, “Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda hareket ediyoruz. Belediyemiz 2024 yılı YKS sınav ücretlerini geçen sene olduğu gibi bu yılda karşılayacaktır. Biz eğitim alanında belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduk. 2019 yılından bu yana Esendere’de ikamet eden bütün öğrencilerimize burs verdik.

d2-003.jpg

Öğrencilerimizin burslarını ilerleyen süreçlerde de vermeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizin YKS ücretlerinin yanında yol ücretlerini de biz karşılayacağız. Ana sınıfından son sınıfa kadar tüm öğrencilerimize kaynak desteğinde bulunduk. Her alanda öğrencilerimizin yanında olacağız. YKS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Esendere Çok programlı Anadolu Lisesi adına belediye başkanına teşekkür eden Sevilay Altekin isimli öğrenci ise “Dırbaz Beye çok teşekkür ederim. Desteklerini bizden hiç esirgemedi. Gerek eğitim alanında gerekse sosyal alanda hep yanımızda oldu. İnşallah verdiğiniz desteklerin karşılığı olarak bizde YKS sınavından güzel başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.