Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da ziyaretlerde bulundu

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da ziyaretlerde bulundu

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Yüksekova ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Sabah saatlerinde Yüksekova’ya gelen Vali Çelik, ilk olarak İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan bir otelde yapılan toplantıya katıldı.

v1-004.jpg

Yaptığı toplantı sonrası beraberindekilerle Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına geçerek taksiciler, minibüsçüler, turizmciler, acente sahipleri, galericiler, nakliyeciler ve kooperatif yöneticileriyle bir araya gelen Vali Çelik, bölgede yaşanılan sıkıntıların en aza indirilmesi için görüş alışverişinde bulundu.


v2-003.jpg

Daha sonra Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odasına geçen Vali Çelik, esnafın katılımıyla ilçenin temel sorunlarını masaya yatırdı.

v3-001.jpg

Bir süre esnafla ilçenin gündemini değerlendiren Vali Çelik, ardında ilçenin Güngör Mahallesi’nde açılan “Genç Ofisi” ziyaret etti.


v4.jpg

Genç Ofis’te yer alan spor salonu, kütüphane, müzik bölümü, resim bölümü ve bilişim atölyesini gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Ali Çelik, “İlimizin en büyük potansiyeline sahip Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulunduk. Sanayinin alt yapısı için uygun, tarımın alt yapısı için uygun ve birçok alanda da kapasitesi var. Bunu ileriye taşımak için elbirliği ile çalışacağız. Bu memleketin ortak kararları için ortak çalışmayla güzel adımlar atılacak. Bugün STK ve odalarımızı ziyaret edip esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını çözmek için bir araya geldik. Burada hepimizin amacı, dünyamızı güzelleştirmektir ve gelecek nesillere iyi bir şehir bırakmaktır. En güzeli, gençleri geleceğe hazırlamak ve burada onlar için tam donanımlı spor salonları ve birçok alanda bölümler açılmış. Gezdik, çok güzel yapılmış. İnşallah herkese burada en güzel şekilde yararlanacak. Gençler için hayal etmiştik ve başardık, şimdi herkes burada. Buna emek veren herkese teşekkür ediyorum. Tek amacımız memleketimize hizmet etmek ve insanlarımızın yüreğine dokunmaktır” dedi.


v5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.