Putin'den Rusya'nın komşularına uyarı: İlişkileri tırmandırmayın

Putin'den Rusya'nın komşularına uyarı: İlişkileri tırmandırmayın

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, komşu ülkelere Rusya ile ilişkileri tırmandırmamaları ve kötüleştirmemeleri çağrısında bulundu; komşulara art niyet beslemediklerini söyledi.

A+A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, komşu ülkelere Moskova'yla gerilimi artırmama çağrısında bulundu. Putin, "Komşularımıza karşı art niyet taşımıyoruz. Ve onlara, durumu tırmandırmamalarını, herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ederim. Bütün yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Mareşal Rokossovskiy gemisinin bayrak çekme törenine katılan Putin, "Burada ilişkilerimizi kötüleştirme gerekliliği görmüyoruz Ve eğer atacağımız adımlar, eğer böyle bir şey olursa, her zaman için sadece Rusya Federasyonu'na karşı bazı dostane olmayan eylemlere karşı atılacaktır" dedi. 

Putin, “Ne kadar zor olursa olsun, gelişmeye devam edeceğiz. Ülkenin dört bir yanında ve elbette Baltık, Artika ve Uzak Doğu bölgelerinde de ulaşım ve lojistik altyapısını güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı;  “Eğer birileri Rusya ile işbirliği yapmak istemezse de, her halükarda karşımıza çıkan görevleri yerine getirecek ve kazanacağız, zira yeni beceriler ediniyoruz” dedi. (DIŞ HABERLER, Sputnik)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.