Sarıgül: CHP'den üzülerek istifa ediyorum

Sarıgül: CHP'den üzülerek istifa ediyorum

Şişli Belediye Başkan adaylığı için uzun süredir çalışma yürüten Mustafa Sarıgül, bugün yaptığı yazılı açıklamayla, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Başka partiye geçmeyeceğini belirten Sarıgül, 'Şişli'den başkan adayı olacağım' dedi.

A+A-

Yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Mustafa Sarıgül, CHP'yle yollarını ayırdı.

“Yıllarımı verdiğim, içinde olmaktan onur duyduğum ve hep duyacağım Cumhuriyet Halk Partisi'nden üzülerek istifa ediyorum” diyen Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da İstanbul'un ilçe adaylarını bir an önce açıklama çağrısı yaptı.

31 Mart'taki yerel seçimde Şişli'den belediye başkan adayı olacağını belirten Sarıgül, CHP'den istifa kararını yazılı açıklamayla duyurdu. Sarıgül yaptığı açıklamada, “Yıllardır gece gündüz çalışmaktan yorulmayan ben, dört yıldır gece gündüz Şişli'de yerel seçimlere hazırlanan ben, seçimlere sadece ve sadece iki ay kalmasına rağmen yaşadığımız belirsizlikten, beklemekten ve bekletilmekten yoruldum” dedi.

Yerel seçimler yaklaşmasına rağmen CHP'nin İstanbul'un ilçelerinde halen adaylarını belirlemediğini vurgulayan Sarıgül “Hepimiz biliyoruz ki ülkemiz için hayati önem taşıyan önümüzdeki yerel seçimler 2 ay sonra yapılacak. Neredeyse yarın! Ama Cumhuriyet Halk Partisi olarak adaylarımızı bile bir türlü belirleyemedik. Oysa yerel seçimler hayati önem taşır” eleştirisinde bulundu.(Gazete Duvar)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.